Archive for April, 2007

Ja nje kompani qe s’ka per t’bere hajer per nje kohe te gjate!

oallan-ford-rusted-ute.PNGMbaj mend para nja 1 viti, me thot nje shoku im qe do investonte tek aksionet e kompanise Ford sepse ishin nja $9/per aksion, edhe me ulet se kaq s’kishte qene ndonjehere. Pavaresisht se s’ja kam idene shume investimeve, duke e pare me syte e marketeri, i thash: “Mos e bli se s’ka per te shkuar kerrkund per nje kohe te gjate!” Marka Ford ka kohe qe shoqerohet nga nje perceptim negativ nga publiku. Atehere si c’vlere kane aksjonet e nje kompanie, kur produktet e saj jane gjithnje ne renie? Read more »

Reklama inspiruese ne print!

kliko ketu per ta pare me qarte.

Hyr ne brendesi te artikullit per te pare te tjerat. Read more »

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.