Archive for May, 2008

Mami jot s’ishte e para e babit tend

Gjate rruges per ne pune, u be nja 1 muaj qe kaloj perball kesaj reklame nga wiskey kanadez Canadian Club.    Mendoj se qellimi kryesor i reklames eshte per te zhvendosur konkurrenten tjeter Crown Royal nga mendja e bleresve.

Ballina: Mami jot s’ishte e para e babit tend

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.