Archive for September, 2008

Reklame Mercedesi …alla Shqiptarce

Cfare moto mund t’i vesh kesaj foto?  Them “Mercedes-Benz, ..si kjo s’bo nona!”

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.