Archive for May, 2009

Produkte tualeti per burra, ..po apo jo?!

Neper supermarkata e kudo, te gjitha dyqanet qe kane produkte tualeti jane te koncentruar me produkte per femra.  Meshkujt zakonisht kane nje cep te vogel me disa deodorante per djerse, nja 2 lloje brisqesh e 45 Read more »

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.