Archive for June, 2009

Logo e re e Pepsit: …mrekulli apo cmenduri?!

Dokumenti i meposhtem, i cili ishte bere vetem per drejtuesit kryesor te Pepsit, ne menyre te fshehte tashme eshte bere publik.  Behet fjale per strategjine e perdorur ne dezajnimin e logos se re.  Kjo logo e re eshte pak e ndryshme nga e vjetra.  Ngjyrat nuk kane ndryshuar por kane ndryshuar kendet dhe disa nga Read more »

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.