Archive for July, 2009

Air New Zeland – syt tek video ju lutem!

Air New Zeland ka vene re qe pasagjeret nuk i kushtojne vemendje vidjos me udhezime rreth sigurise se pasagjereve gjate udhetimit.   Atehere, vendosen te bejne nje video te re …me stafin nudo!

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.