Archive for May, 2012

Reklame: The Guardian – gazetari e hapur

The Guardian ka hedhur ne treg nje reklame te re me nje kend interesant per te vene ne dukje qe per cdo artikull kjo gazete merr parasysh te gjitha anet.  Shiheni vete me poshte dhe na thoni c’mendoni.

YouTube Preview Image

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.