Archive for March, 2014

Toyota

Besoj kete s’e kishit vene re ndonjehere!

image

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.