Archive for April, 2014

Ja si te aktivizoni look-un e ri ne Twitter

Kliko tek ky linku ketu.

🙂

Tabela Periodike e Content Marketing

Kjo tabele e krijuar nga eConsultancy eshte vegla me e vleshme per marketingun mediatik.  Jo vetem qe te tregon cfare duhet te besh ne cdo moment, por edhe pak a shume te tregon se cfare rezultatesh duhet te presesh. 

Sidoqofte, po nuk e pate te qarte mesazhin qe ke per konsumatoret, kjo tabele pak vlere do te kete.

image

Perdorimi i rivalerise sportive per te shitur dicka tjeter

Nje billboard qe reklamon shitje makinash ne qender te Bostonit, e cila ngacmon ndjenjen e forte te rivalitetit midis Bostonit dhe Nju Jorkut.

 

image

 

“Ne u japim te gjitheve sherbim te mire, pervec tifozave te Yankees.”

nextgenerationalbania.info – Fushata per re-brandimin e Shqiperise

Qeveria e Shqiperise ka nisur nje konkurs nderkombetar per te zgjedhur agjensine e marketingut qe do te marre persiper fushaten e brandimit te Shqiperise.

Konkursi eshte i perbere nga dy faza.  Faza e pare, afati i seciles mbaron me date 30 Prill,  kerkon qe agjensite konkurruese te dergojne nje pershkrim te shkurter te strategjise, nje logo dhe nje “tag/headline” (parrulle).

5 agjensi do te zgjidhen per te kaluar ne fazen e dyte.  Ne kete faze, agjensite e zgjedhura duhet te dorezojne nje plan dhe buxhet te detajuar.

Kush do te marri pjese me mua? 😉

http://www.nextgenerationalbania.info

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.