Archive for January, 2015

Picturephone (e ardhmja e telefonave)

Ja Picturephone i te ardhmes.

image

 

…meqe ra llafi, Gezuar 2015ten.

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.