Archive for August, 2015

Reklama politike e Scott Wyatt, kongresmenit Kanadez (Video)

Mediat sociale dhe sidomos faqje te ndryshme mikrofinancimi si gofund.me ose kickstarter.com kane bere qe edhe politikanet te behen me inventiv me reklamat e tyre.  Kjo e Scott Wyatt eshte teper absurde, por efektive si mjet per te terhequr vemendjen.

YouTube Preview Image

 

 

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.