Archive for June, 2016

“Highjacking” fushaten e Bernie Sanders

Fushata e fundit kunder semundjeve te transmetuara seksualisht ka “highjack” (ose, marre peng) parrullen e kandidatit Demokrat per president.  Shihni foton me poshte.

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.