A eshte mbi-ekspozuar Roger Federer? (video)

Para nja 3 muajsh, Roger Federer me ne fund firmos nje kontrate me kompanine e cokollates Lindt per t’u bere zedhenesi i kompanise.  Meqe te dy jane nga Zvicera dhe Federer eshte teper i apasionuar pas kesaj cokollate, u duk e arsyeshme qe te dy te bashkepunonin.

Mirepo, si me cdo lloj mbeshtetje produkti nga njerez te famshem, sa me shume ekspozohen figurat publike, aq me shume u bie vlera persa i perket aftesive per t’u bere te besueshem per konsumatoret.    A eshte mbi-ekspozuar Federer?

Federer – Lindt

Federer – Reklame per Nike

Federer – Reklame per Netjets

Federer – Reklame per ESPN

Federer – Reklame per Rolex

Federer – Reklame per Gillette

Federer – Reklame per WilsonLeave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.