Ahhh, …dashuria (..per produktin, sigurisht!)

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.One Response (Add Your Comment)

  1. …So happy togetherrrrrrrrrrrr…. 😀 …e bukur kenga…

    …rrofte shpirti i ndarjes dhe harmonia ne nje çift 😀

    …me pelqen reklama…

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.