Air New Zeland – syt tek video ju lutem!

Air New Zeland ka vene re qe pasagjeret nuk i kushtojne vemendje vidjos me udhezime rreth sigurise se pasagjereve gjate udhetimit.   Atehere, vendosen te bejne nje video te re …me stafin nudo!



Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.