Albanian Business Networking – Boston

Te frymezuar nga disa iniciativa te tjera rreth krijimit te networkeve profesionale ne Tirane, NYC e gjetke, vendosem te krijonim dicka te tille ne Boston.   Pra para disa ditesh krijuam ne Facebook grupin “Albanian Business Networking – Boston.”

Njohjet profesionale jane te rendesishmesishme, si per ata qe jane akoma ne bankat e shkolles edhe per ata qe tashme po avancojne ne karrierat qe kane zgjedhur.    Shpresojme qe se shpejti te organizojme takime per networking ne Boston.

Adresa e grupit ne Facebook eshte: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=61993025035Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.