Amnesty International reklamat kunder denimit me vdekje

Rastisa te shoh keto 3 reklamat ne print te Amensty International kunder denimit me vdekje.  Imazhet jane te krijuara me parafine qiriri qe shkrihet, per te simbolizuar fundin e denimit me vdekje.  Cfare mendoni?Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.