Ana tjeter e Amerikes2 Responses (Add Your Comment)

  1. per ata qe nuk jetojne ne usa mesazhi nuk eshte sh i qarte.
    eshte ndonje kopertine, artikull gazete apo nje grafik qe zbavitet?

  2. Reklame print nga QueerTravel.de (agjensi udhetimesh Gjermane qe specializohet ne udhetime per gay-lesbian ..etc.)

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.