Banka Qendrore e Xhamajkes

Banka e Xhamajkes me se fundi dha mendimin e saj rreth gjendjes ne tregjet financiare.  Shihni foton vijuese te ekranit.  “…mjaft e thithe vete, ma kalo edhe mua!”One Response (Add Your Comment)

  1. watcha gonna do wit al dem mony mon?

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.