Beograd: Fushate reklamimi per te pastruar qytetin

Qyteti i Beogradit ka filluar nje fushate reklamimi publik per te pastruar qytetin nga jashteqitjet e qenve neper rruge.  Qellimi i reklamave eshte qe te ndergjegjesohen pronaret e qenve dhe te bejne detyren e tyre per te mbajtur qytetin sa me te paster.  Shihni 4 reklamat e meposhteme.   Parrula eshte: “For beautiful city.  Clean after your dog!”

Ajo qe nuk kuptoj eshte se pse e kane bere mesazhin ne Anglisht?  Dhe e dyta; mendoj se gramatika nuk eshte korrekte.  Mos duhet te jete:  “For (a) beautiful city.  Clean (up) after your dog!”

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.