Brandim: Lady Gaga

Eshte e padiskutueshme qe Lady Gaga ka ndertuar nje brand te fuqishem me emrin e saj.

Kenget qe krijon degjohen neper radio e televizjone kudo. Menyra si vishet dhe paraqet veten eshte e vecante (pavaresisht se nuk mund ta quaj origjinale kur mendon Madonen apo Andre3000 te Outkast).

A mendoni se brandi i saj thjesht po kalon 15 minutat e fames, apo do t’i qendroj kohes (si brandi i Madones)?2 Responses (Add Your Comment)

  1. Une them se do i qendroje kohes me larg se 15 minutat e fames. Me ka bere pershtypje prej kohesh puna e madhe qe bejne keta njerezit e Gaga-se.

  2. I am really thankful to this topic because it really gives great information ,’;

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>