Brazil vs. Argjentina

tulipan.JPGMiqte tane tek peshkupauje.com na vuri ne dukje nje fushate reklamimi midis nje kompanie prezervativesh Argjentinase dhe shoqates se futbollit Brazilian mbi nje ndeshje te Brazilit dhe Argjentines.

Para ndeshjes, nje kompani Argjentinase prezervativesh, Tulipan, nxorri nje reklame per te vene ne loj skuadren Braziljane, por ne te njejten kohe per te promovuar produktet e veta. Reklama ketu poshte:

argentinia-ad.jpg

Pasi skuadra Braziliane fitoi ndeshjen, ata iu kunderpergjigjen reklames Argjentinase me reklamen e meposhtme:

brazil-ad.jpg5 Responses (Add Your Comment)

  1. hahahahahaha kryeveper!!

  2. pergjigje e mrekullueshme:)))

  3. Kjo kompani shet produktet vetem ne Argjentine apo kudo ne Ameriken latine? Jam kurreshtare te dije nese kjo lloj reklame ka influencuar shitjet ne Brazil? Pra kane rene shitjet?

  4. hahaha spo e kuptosha ne fillim. E bukur.

  5. 😀 ska nevoj per komente 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.