Bursa: rritu, zbritu, ..perseritu

Sot bursa mori prap per s’koti.  Thuhet qe shkaku kryesor eshte renia e cmimit te naftes krudo.    Neser do bjeri prap.  Keshtu qe per momentin, them se fitohet vetem me “shorts.” 

Ja edhe lista e aksioneve qe po ndjek.  Kam shtuar ca kompani te tjera qe m’vjen njerezit ne dukje (rrofsh Ilir).  Tek disa nga kto kam investuar, tek nje pjese tjeter jo.

Mos u bazoni tek kjo liste, per te bere investimet tuaja.  Duhet me doemos t’beni hulumtimet e duhura para se te hidhni parate.  Kjo lista eshte thjesht per shembull, a pikenisje.

Hajd, investim te mbare.3 Responses (Add Your Comment)

  1. WaMu jo keq shefo! 🙂

  2. 🙂 ..I’m up 33% in 10 days baby!!!

  3. e pe wamu-n sot?
    na iken dhe ato cike kursime per lesh.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.