Bursat …cfare absurditeti?

untitledI bera nje screen-shot ekranit para nja 10 minutash, se vertet eshte per te qeshur e per te qare. Qeveria deklaron 650,000 me shume te papune per muajin Shkurt, ndersa DOW pergjigjet me rritje mbi 100 pike.

Nuk e kuptoj cfare ka per optimizem.  Qeveria hodhi miljarda dollare (ne humnere) per te mos lene GM te falimentoje, tashme falimentimi po behet gjithnje e i pa-evitueshem.   Para disa ditesh qeveria pagoi rreth 25 miljarde dollar per nje pjese te Citigroup duke i blere aksionet me 32% premium mbi vleren normale ne treg te dates 26 Shkurt kur u be kontrata (hmmmm m’duket se Ali Baba me 40 haidutet po qeverisin Treasury edhe Citigroup ..e po bejne qef me paret tona.)

..cfare ka per optimizem?!

untitled4 Responses (Add Your Comment)

  1. love the new look.
    by the way, save the porn industry! it will save us from bankrupcy

  2. yll — i’m doing anything I can to save the porn industry — in fact it’s the largest growing industry in a recessionary period (for curious reasons) 😛

  3. teorikisht dhe praktikisht aty ku “fut duart” qeveria puna qelbet me keq…ndaj nuk duhet t’i fusi fare duret kund…e shef efektin?

    …dhe turp te kesh qe s’na ke thene me pare qe t’i vinim aksionet ne vende te sigurta LOL 😀 ca shoku te kemi lere ca daje pastaj 😀

  4. sa lek m’jep t’boj konsulentin financiar?!?

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.