C’duhet kuptuar nga kjo reklame?

(imazhi me poshte eshte reklama per parfumin Bang nga Marc Jacobs)2 Responses (Add Your Comment)

  1. Duhet te kuptosh “te verteten lakuriqe”…Nese hedh parfum Bang atehere ndihesh i plotesuuar, sexy dhe nuk ke nevoje per rroba. :p

  2. …nuk eshte e nevojshme te kuptosh ndonjehere….thjeshte duhet te veprosh 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.