Campari dhe Salma Hayak (…bring sexy back)

s2.JPGCampari ne revisten e tyre Campari International, kane perdorur nje grup rekalamash te reja me aktoren e famshme Hollivudiane, Salma Hayak (Desperados, Frida).

Ne ketu tek konsumerizem101 falenderojme Camparin per netet e bukura te kaluara neper baret e Vollges ne Durres, …si dhe per reklamat me Salma-n qe vijojne ne brendesi te artikullit …

s4.JPG

s1.JPG

s3.JPG3 Responses (Add Your Comment)

  1. E ka van re njeri qe keto aktoret amerikan rreklamojne produkte te huaja, por nuk rreklamojne produkte ne Amerike? Per shembull Sharon Stone me Frexienet.

  2. Drejte drejte, George Clooney, ka bere disa reklama per Nespresso (nje kafe) kishte kerkuar vecanterisht ne kontrate qe keto reklama te mos jepeshin ne Usa…

    [kml_flashembed movie="http://www.dailymotion.com/swf/1Xjm1QNgsOwCRRcE" width="425" height="335" wmode="transparent" /]

  3. po kerkoja ate reklamen e Frexient qe ka bere me Sharon Stone, po s’gjehet me asnje vend. Sidoqofte, me duket se ne YouTube mund t’shikoni reklamen e Frexienet me Kim Basinger …mmmmm ja vlen 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.