Careerbuilder: M’fal, punoj me majmuna!

careerbuilder-01-2.jpgKompania Careerbuilder.com, per mendimin tim, gjithmon shfaq fushatat e reklamava me te mira. Careerbuilder.com eshte nje faqje interneti ku mund te vesh rezumen tende online dhe te kerkosh pune tjeter.
Deri para pak kohesh kishte fushaten “I work with monkeys” (Punoj me majmuna.) Cdo reklame ne kete fushate ishte defryese por pa e humbur thelbin e reklames: puna jote eshte ferr, ti je me i zgjuar se kaq, prandaj eja kerko pune tek ne.

Ne brendesi te artikullit do shikoni disa reklama te zgjedhura.

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.3 Responses (Add Your Comment)

  1. Keto kane filluar nje fushate tjeter me xhungel e beteja. Interesante duket. Nuk e di nese eshte me kjo me majmunet. Dini gje?

  2. ….ok, po aplikoj ….ketu ke une eshte xhungel 😀

  3. ah ti s’ke pare akoma reklamat e reja te Career builder qe jane me punetoret duke luftuar ne xhungel. Jane vertet te lezetshme.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>