Cfare mendoni per kete reklame?

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.



2 Responses (Add Your Comment)

  1. …duhet ta kapesh eeee….
    dmth, deri ne fund nuk kuptohet ca produkti reklamohet nese eshte t-shirt, xhinset, kolinoz per dhembet apo atletet….

  2. Mu m’pelqen qamet kjo reklame. Eshte bere tamam per ata qe bojn scateboard.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.