Cfare ndodh vertet ne nje agjensi marketingu?

Pergjigjen e pytjes do ta gjeni ne mini-filmin e meposhtem.  Dialogu eshte ne te vertet cfare mendojne njerzit dhe jo cfare thojne. Filmi eshte ne anglisht.

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.2 Responses (Add Your Comment)

  1. ku eshte filmi ?

  2. Ervin, ndoshta duhet te instalosh versionin e fundit te Adobe Frash player ..sepse mini-filmi funksionon normalisht.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.