Cfare roli duhet te luaj “brandimi” ne politike?

u1_ShqiperiaZgjedhjet politike ne pergjithesi jane gare marketimi.  Sic vume edhe re ne zgjedhjet e muajit te kaluar, me teper rendesi ka si e marketon fushaten sesa vete platforma.  Atehere lind pyetja:  Cfare roli duhet te luaj brandimi ne politike?

Llogjika kunder brandim/marketim:  Marketingu/brandimi cenon procesin demokratik duke fshehur politikat e deshtuara pas “paketimit” te premtimeve joshese.

Llogjika pro brandim/marketim:   Marka/brandi i partise politike eshte ajo rreth se ciles rrotullohet platforma politike, idealet si dhe drejtimi politik i organizates.  Nje marke e qarte per publikun, ndihmon kete te fundit ne procesin e zgjedhjes.

Cfare mendimi keni?Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.