Citati i dites – David Ogilvy

David Ogilvy eshte themeluesi i nje nga firmave me te respektuara te marketingut ne bote.  Citati eshte marre nga autobiografija e tij e publikuar me 1963:

Une ambjentin e kam pasion, dhe kurre nuk e kam pare te zbukurohet nga billbordet.  Aty ku ambjenti eshte i kendshem, njeriu tregon shpirtligesine e tij kur pikerisht ne ate vend ngre nje billbord.  Kur te dal ne pension nga Madison Avenue, do ngre nje shoqeri te shfehte vigjilentesh me maska te cilet do udhetojne neper bote dhe do grisin reklama nen erresiren e nates.  Sa juri do na denojne nese kapemi gjate ktyre akteve qe jane per te mire te njerezimit?Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.