Coca-Cola me Cocaine

Reklame e kohes kur Coca-Cola permbante Cocaine.  ..enjoy!  (…te sheron lodhjen)4 Responses (Add Your Comment)

  1. M’fal po ku o shkru qe ka cocaine…se mua s’me rezulton gjekundi…

    Por, une arrij te lexoj vetem 30% te ad sepse pjesa tjeter me shkronja te vogla eshte e palexushme…

  2. …s’m beson ti mu? Ok, ..no sup for you!!

  3. ne fakt eshte vertet e palexueshme fotoja – mgjth kemi besim tek ty. – nuk e dija ne fakt qe paskeka pas kokaine me perpara!

  4. http://en.wikipedia.org/wiki/Cocawine

    Mizerja dreqit :D, nuk e ha kurre sapunin per djathe 😀

    LOL, give my soup now 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.