Dardhe ne formen e Buda-s

Urdhero trendet e fundit me fruta-perimet.3 Responses (Add Your Comment)

  1. Hmmm, cfare do thoshte Darvini per kete?

  2. Darvini do i fuste dhembet dardhes.

  3. yummy, mu shtua oreksi.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.