Di njeri c’behet ktu?!

Keto 2 reklamat e meposhtme te Playstation 2 jo vetem qe ti sjellin zorret n’fyt, por as qe i mar vesh.  Di gje njeri c’behet ketu?

 

 

 One Response (Add Your Comment)

  1. dy gra qe lindin femij cik si te ritur po se kush eshte kuptimi nuk e di!!

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.