Disa reklama nga ndeshja e Superbowl

GM Robot – pushohet nga puna (kjo me pelqeu me shume nga te gjitha)

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

E*Trade – kur banka jote te vjedh parate

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

Bud Light – Carlos Mensia u meson emigranteve si te kerkojne birre.

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.2 Responses (Add Your Comment)

  1. e para dhe e treta jane vertet shume te lezeçme. Une nuk kam mundesi te shikoj videot ne mengjes dhe mezi me del koha ne darke ndaj dal pak ketej nga anet tuaja, por eshte gjithmone nje kenaqesi.

  2. Faleminderit tetena.

    Persa i perket reklames se pare, me robotin, disa njerez u pyten rastesisht se c’mendonin, edhe than qe nuk u pleqeu, sepse kishin njohur njerez qe kishin vrare veten per shkak te punes apo problemeve qe sjell pune, dhe me gjera te tilla nuk behet shaka.

    Pak a shume eshte e njejta situate si fushata e marketingut ne Boston, ku njerezve nuk iu duk si dicka per te qeshur, por e moren seriozisht si atentate me bombe.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.