Disney kompani celularesh?

Sherbimet jane ne fakt per femij te moshave 8-14 vjec dhe celularet qe kushtojne nga 100 – 160 dollare do u japi mundesi prinderve te dine ne cdo moment se ku eshte femija. Madje mund te caktojne edhe orarin se ne c'ore te dites mund te funksionoj telefoni.

Problem i pare qe kam me kete sherbim, eshte se si femij i prape qe kam qene, do e beja rruge harrimin e celularit ne shtepi — sidomos kur te merrja vesh se prinderit e dine ne cdo moment se ku ndodhem. Problemi i dyte, eshte qe Disney eshte perhapur aq shume (parqe lojrash, hotele, ABC network, ESPN, filma, ..tani celulare) saqe konsumatori s'di me cfare ta barazoj Disney-n. Kjo s'me duket gje e mire per marken.

..tani qe po mendoj, po Sony kur do filloj te shesi qumesht?]]>Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>