Do informacion te sigurte mbi sistemin bankar? ..shko ne xhami!!

eislame1.JPG

Rastisa tek faqja e mesiperme dhe me beri pershtypje seksioni i pyetje pergjigje. Sidomos kjo qe vura ne brendesi te ketij artikulli:

pytje.JPG2 Responses (Add Your Comment)

  1. Une do u sugjeroja, qe nje menyre tjeter per te rujt paret qe mos fitojne interes (se eshte harram — inflacionin e ka shpik djalli, dhe funksjonon vetem ne ferr) mund ti mbeshtjellin parate me flete te holla alumini dhe ti fusin tek ngrirja, ne frigorifer.

    Ne kete menyre, do ruhen nga vjedhja se haidutit nuk i shkon mendja me kerku n’frigorifer. Do ruhen nga zjarri, se statistikisht frigoriferin nuk e gjen gjo kur bjen zjarr ne shtepi. Si dhe do i kesh paret te fresketa, sa here te duhet ti perdoresh.

    p.s: nuk rekomandoj shkrirjen e pareve te telat e rrobave ne ballkon.

  2. Kete punen e ekonomise islame e kam ndjekur me kurreshtje. Bile edhe kam patur polemika me njerez qe i mbrojne keto teori. Nese je i intereseuar mund te te dergoj edhe artikuj “shkencore” nga nje far Mr., i cili meret me keto pune. Vertete jane qesharake, po c’ti besh. Ka edhe keshtu.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.