Flash-mob tek Libri Universitar per nje liber?

Nese nuk e keni hasur akoma, botuesit e librit Hoteli i Bardhe, kane ndermarre nje fushate interesante marketingu te zhvilluar krejtesisht nepermjet medias sociale.     Nje postim i fundit ne faqjen e Facebook-ut te librit njofton per nje flashmob tek Libri Universitar ne Tirane qe pritet te behet neser.    Do jete interesante te shihet nese do te kete rezultat fushata jashte botes se Facebookut.

Per momentin, faqja ne facebook ka mbi 700 “likes”.   Ajo qe me pelqen eshte menyra se si po perdoret faqja — pak a shume si qender “customer service” ku  njerezit bejne pyetje te ndryshme per librin dhe stafi i pergjigjet.    Une nuk e kam hasur diku tjeter kete ne Shqiperi, dhe shpresoj qe kjo te behet normative.

https://www.facebook.com/hoteliibardheLeave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.