Foto Blog: Pamje turistike nga Durresi e Tirana

Rruge cope cope ne Durres.


Uji i zi nga pusetat e plasura ne Durres


Sheshi perball stacionit te plazhit ne Durres


Shesi perball stacionit te plazhit ne Durres


Plehra ne Tirane (prane Ministrise se Drejtesise)


Rrenoja dhe plehra ne Tirane


Rrenoja ne ane te rruges, Tirane


Plehra ne ane te rruges, Tirane


Banesa teje te vjetra ne plazhin e Durresit (Stacioni Apollonia)


Banesa teje te vjetra ne plazhin e Durresit (Stacioni Apollonia)

Besoj se po ti izolojme turistet vetem neper brigjet e Jonit dhe mos t’i leme te shetisin neper qytete, turizmi do kete shume sukses, sepse nuk do te kene mundesi te shohin rruget tere plehra te Durresit e Tiranes.3 Responses (Add Your Comment)

  1. mund edhe te vinit ndo1 foto me pamje me te bukur apo jo???

  2. Sigurisht qe mund te vendosim plot foto te bukura, (..plot mund te gjesh tek peshkupauje.com, shqiperia.com, etj.) …por ca kuptimi do kishte?!

  3. nuk kemi noj koment per momentin ne te arllmen do dergojm komentet tona,tani sa po u regjistrum

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.