Fundi i Google dhe Fillimi i Facebook?

A eshte ky fillimi i renies se dominances se Google ne internet? Numri i vizitave ditore ne Facebook tashme ka tejkaluar ate tek Google. Facebook me mesazherin e ri @facebook.com pretendon t’i japi fund dominances se Gmail duke e bere emailin pjese te eksperiences sociale.

Tashme, Facebook do bashkoj forcat me Skype per te ofruar videokonferenca me miqte ne Facebook. A po i vjen fundi Google?! Cfare mendoni?5 Responses (Add Your Comment)

  1. Te thuash qe Google-it po i vjen fundi eshte ca si kurajoze, te pakten nese nuk e argumentojme rastin. Le te themi qe Google deri tani nuk ka treguar shenja permiresimi te produktit. Eshte nje motorr kerkimi, qe ne fakt, sipas opinionit te shume te intervistuarve, nuk dihet mire se cfare ofron me shume sesa motorret e tjere te kerkimit. Flas cilesi te perceptueshme, dicka qe realisht Google ofron me mire dhe me shume ne krahasim me Yahoo, psh ose Virgilio dhe qe perdoruesit e internetit ta identifikojne si te tille. Kthehemi tek facebook dhe Skype. Bashkimi i tyre do te mund te sillte dicka me shume ne lidhje me mundesite e ofruara dhe kjo dicka do te ishte e perceptuar dhe realisht e vleresuar nga shume perdorues. Pra ne terma marketingu google po mban konstant nje produkt te suksesshem, ndersa fb po permireson nje produkt qe ka mundesi rritjeje dhe integrimi. Nese google nuk do te reagoje, patjeter qe dicka do te ndodhe, nuk do te cuditesha qe google te kalonte ne vend te dyte, trete ose edhe te katert nga klikimet.
    Ka edhe nje arsyetim tjeter: google, per menyren si po sillet mund te konsiderohet si nje produkt “lope”, ndersa facebook nje “yll”. Edhe kjo con ne te njejtin drejtim: mos u habisni nese do te shikoni qe facebook+skype parakalon gjigantin me dy O!

  2. Ndoshta Facebook mund t’ket më shum vizita se Google mirëpo un në kët rast më shum do e vlersoja kualitetin sesa kuantitetin e vizitave.
    Për mos ta zgjatur më shum, Facebook ësht vetëm një rrjet social ndërsa Google ësht gjithqka për internetin.

  3. Adesso aspetterò di rivedere la mia Lidja! Non vedevo l’ora di sapere che riprendevi a scrivere della Ragazza Drago.…però tranquilla. Comprerò anche quest’ultimo libro sul Mondo Emerso….è L’ULTIMO VERO? NO, PERCHè NON RICORDO SE HO LETTO QUì O ALTROVE CHE VUOI SCRIVERE UNA TERZA TRILOGIA DEL MONDO EMERSO!!!!!!!!!!… io voglio Lidja… sig…e tanti Draconiani… sob, sniff

  4. When they were talking about Mr. Obama winning the different states today, the Stock Market dropped dramatically. This happened the last time he won. When Mrs. Clinton won, it went back up to where it was before. Hasn't anyone else noted this?The foreign Stock Markets don't like him and when he wins, they sell.

  5. Please i neediness to identify condition you’re looking in support of a author for your locate. You incorporate a little really good articles and Personally i ponder I would have been a clear tool. Condition anyone endlessly want to engage a quantity of of the load away starting, I’d utterly wish to write a number of pertinent for your blog in substitute used for one of the links back to mine. Please send me a contact rider fascinated. Thanks!

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.