Gerrvisht dhe merri ere…

Qyteti i Milwaukee ne shtetin Wisconsin the USA ka 30 vjet qe lufton shtatzanine nder adoleshentet.  Disa fushata kane pasur sukses, disa te tjera jo.  Kjo e fundit (ketu poshte) jo vetem qe ka patur sukses por brenda nje kohe te shkurter ka ndikuar ne renien e rasteve te shtatzanise me 10%.

Ideja eshte shume e thjeshte.  Ata qe jane prinder e kane te qarte qe nje foshnje vetem ha e del jasht.  Prandaj ku ka menyre me te mire per tu treguar adoleshenteve se c’i pret pervec se nje pampersi plot me m…?!

Reklama si kjo ketu u vune ne cdo stacion autobuzi shkolle, qe sa me shume nxenes te kene mundesine ta shohin.

043918_Serve_DiaperOne Response (Add Your Comment)

  1. I sounds like a chocolate 🙂 hahaha

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.