..gezuar 2009-ten

Ne 2008, rradheve te te papuneve iu shtuan edhe 2.5 miljon te tjere.

Ne 2009-ten: ..rritje te dukshme papunesie, shoqeruar me vale tjeter falimentimesh ne borxhe shtepije …edhe qershija ne maje te tortes do jete falimentimi me kartat e kredise.    2009-ta ka filluar me m’dhemb qe tani.One Response (Add Your Comment)

  1. hej, nuk jemi te tere te papune. Une kam 3 🙁
    gezuar me kafe mocha.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.