Gjeorgjia – nr.1 ne luften ndaj korrupsionit

Rastesisht pash kete reklame per Gjeorgjin ne revisten The Economist. Me beri pershtypje kendi qe kishin zgjedhur per te thithur investimin e huaj: rezultatet e luftes ndaj korrupsionit.

Ne vend qe te perqendrohen tek hapat qe u moren per te luftuar korrupsionin (sic behet ne shume vende, perfshire Shqiperine), reklama flet per sondazhe qe tregojne se vetem 3% e popullates ka paguar rryshfete gjate 3 viteve te fundit. Sondazhet jane zhvilluar nga Transperancy International dhe Gallup.

S’po pys sa % e shqiptarve kane paguar rryshfete keto 3 vitet e fundit.Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>