Iiiiiiiii, bllak!!

Kujt i shkon mendja te haj Skittles tashi, …t’ngrej doren!

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.4 Responses (Add Your Comment)

  1. kjo reklama qeka e shpifme

  2. Edhe une ashtu them, gjo e shpifme, shije e keqe, kjo me teper te ben ti urresh Skittles se sa ti blesh :S

  3. cuditerisht kjo eshte cilsu si nje nga reklamat me te mira nga adweek. S’e mar vesh pse?!

  4. …me e mira e te keqiave ndoshta 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.