Iriqet detyrojne McDonalds te ndryshoj paketim produkti

I shkreti McDonalds! Para disa vitesh nje grua mori 4 milion dollare se u dogj nga kafja e McDonalds teksa po i jepte makines me goten e kafese nder shale. Nja dy-tre te tjere kane fituar gjygje per gjera te tjera.

Por kete here, ishin iriqet ata qe e kane detyruar McDonalds te marre masa te ndryshoj paketimin e produktit McFlurry. McFlurry eshte nje produkt akullore qe prodhon kompania. Me sa duket, iriqet e paskan shume qejf produktin dhe kur fusin kokat tek gropa plastike e hapur e gotes, u ngel koka brenda e nuk e nxjerrin dot me. Si rrjedhim shume vdesin nga uria.

Per te rregulluar problemin, McDonalds ka vendosur te bej gropat plastike me te vogla qe iriqet mos fusin dot me koken.

…ja pra nje shembull i nje kompanie qe ka gjithnje primare opinionin publik! Tani edhe niveli i ushqimit ka mbetur per t'u rregulluar dhe te gjith do biem rehat.]]>One Response (Add Your Comment)

Trackbacks:

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.