Ja cfare prek kur perdor kabinen telefonike

Reklama e meposhteme eshte fushate ne Tailande nga firma Sanzer qe prodhon xhele sanitare per te pastruar duart nga mirkobet.  Gjetja eshte teper e bukur dhe ekzekutimi eshte teper efektiv!2 Responses (Add Your Comment)

  1. Ka qene vertet i zgjuar ai qe ka bere rklamen, bravo i qofte, i ka hallalle ato € qe ka mare 😀

  2. kush thote qe nuk ka me ide te reja duhet te shohe kete reklame. I vetmi provlem eshte qe ka sh zhurme rreth e qark.
    Mi kete reklame them vertet gjetje e bukur. Ndoshta do te ishte me efektive sikur te ishte ne nje kabine te vertete telefonike.
    By the way, ekzistojne me??

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.