Ja nje billboard. Qarte, shkurt, e bukur!

Billboardi i meposhtem ka mbire keto dite ne qender te Bostonit.  I perket nje fushate me te gjere dhe me varjete mesazhesh, por kjo mu duk me e spikatura.

imageLeave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.