John Stewart vs. Financial Networks

Per ata qe jetojne jashte USA, John Stewart ka nje emision komik lajmesh tek kanali Comedy Central.   Ajo qe e ben kete nje nga emisionet me te ndjekura eshte zgjuarsia komike me te cilen trajtohen lajmet me te rendesishme te dites.

Fragmentet e shkurtra jane komente qe John Stewart ben ndaj kanaleve televizive financiare te cilat i bien gjoksit me grusht me slogane te tipit “Ne e dime c’ndodh ne Wall St.” kur ne fakt jane pjestar aktiv te kasaphanes qe behet neper tregje.  Stewart me humorin e tij eshte vret zeri i arsyjes qe na mungon.

John Stewart komenton rreth burses tek David Letterman Show
YouTube Preview Image

John Stewart ne emisionin e tij The Daily Show ve ne loje kanalin televiziv financiar CNBC
YouTube Preview ImageLeave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.