Kapitalizmi eshte kriza

Nje nga lidhjet qe kam ne facebook, kishte vene kete dokumentar mbi krizen qe po shkakton kapitalizmi dhe shoqeria jone konsumeriste.   Disa nga statistikat qe citon dokumentari i meposhte kane te bejne me rritjen marramendese te nivelit te varferise ne USA, ndersa 100 kompanite me te medha gjate dy vjeteve te fundit kane pasur nje rritje fitimi rreth 81% me te larte se me pare.

Dokumentari eshte rreth 1 ore e 38 minuta i gjate, por duhet pare!

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.