Kendveshtrim: Shpallja e Shqiperise “mbreteri” per arsyje brandimi

Statusi i “mbreterise” ne Shqiperi eshte subjekt sensitiv, dhe personalisht anoj nga ana e atyre qe nuk mbeshtes kerkesat e Zogve per fronin. Sidoqofte, duke marre parasysh rolin qe luan familja mbreterore Angleze si “ambasadore” te markes se vendit te tyre, them se pasja e nje familje zyrtare, mbreterore, ne Shqiperi do kishte ndikime pozitive ne promovimin e “markes” Shqiperi.

Per shembull, dasma e princit William terhoqi interesin e 2 miljard teleshikuesve. Familja mbreterore e Monacos luan rol te rendesishem ne promovimin e turizmit per shtetin e tyre te vogel.

Si mendoni ju?

 

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>